Hold Me Tight Workshop for Therapists and other Mental Healers and their Partners, den 8 – 9 september 2017, i Göteborgsområdet

Är du terapeut eller jobbar på något sätt med par i hälsovård, eller du är präst, pastor, mentor, eller är utbildare i något sammanhang med relationer är denna kurs en unik och kraftfull erfarenhet som ger dig verktyg i ditt arbete. Dr Rebecca Jorgensen som håller i denna mycket uppskattade utbildning världen över talar långsamt och har en tydlig engelska. Adressen där kursen kommer att hållas kommer upp så fort den har bestämts.

Att gå denna kurs är ett utmärkt sätt att vårda sin egen relation. Förutom det lär man sig grunderna i Emotionellt Fokuserad Terapi på ett praktiskt sätt. Är du intresserad av att hålla i en sådan kurs själv är det ett utomordentligt bra sätt att lära dig den. En fördel är att Dr Jorgensen gör sin bildpresentation (i keynote) tillgänglig för alla kursdeltagare. Hennes presentation har fina illustrationer och är ett komplement till materialet som finns att köpa. 

Du kan läsa om Dr. Jorgensen och om kursen:
Kursledaren: http://www.rebeccajorgensen.com
Kursinformation: http://www.holdmetightfortherapists.com

Om man anmäler sig före den 15 maj kostar kursen 600 USD vilket betalas direkt till Dr Jorgensen. Efter den 15 maj kostar kursen 690 USD. Man kan också dela upp betalningen över fyra månader men då kostar den 690 USD. Du som är anställd för att utöva terapi eller liknande kan möjligen få utgiften betald av din arbetsgivare som fortbildning eller kompetensutveckling!

Anmälan: http://www.holdmetightfortherapists.com
Klicka på Sweden. Skrolla längst ner på sidan (förbi där det står ”Pay in Full Now & Guarantee Your Spot – Click Here”) för att komma fram till “Early Bird” pris på 600 USD och till delbetalningsalternativet.