Om oss

John och Judith kommer ursprungligen från USA, men har bott och varit verksamma i Sverige sedan 1979. Båda är utbildade lärare och samtalsterapeuter. De bor i Gråbo utanför Göteborg där de i egen lokal erbjuder kurser såväl som samtalsterapi för enskilda, par och familjer.
John Breneman

John Breneman

 

John Breneman, har fil kand, masters- och doktorsexamen. Han har undervisat på olika skolor och i andra sammanhang runtom i Sverige. Hans favorituppgift är att förbereda par inför en livslång relation men han undervisar också gärna i olika relationsrelaterade ämnen. Dessutom har han många års erfarenhet som mentor och coach. Han ger samtalsterapi både i Gråbo och på Strandhem utanför Örkelljunga. Tidigare år har John sprungit i många olika lopp. De senaste två somrarna har han cyklat Vätternrundan. Hans favorit idrottslag är Green Bay Packers (amerikansk fotboll). Han hejar gärna även på de svenska landslagen i fotboll, ishockey och basket.

Judith Breneman

Judith Breneman

Judith Breneman, har fil kand och mastersexamen. Med John har hon under många år hållit i äktenskapskurser. Hon ger samtalsterapi i Gråbo. Judith har ett stort intresse för hur människor fungerar både som enskilda individer och tillsammans med andra. Något nytt är att hon håller på att lära sig metoden EFT (Emotionellt Fokuserad Parterapi) för par. Hon har gått grundutbildningen i EFT och tillsammans med John gått en Håll om mig kurs för terapeuter som hon börjat hålla i själv. Mer information om den kommer snart under Kurser. Judith gillar skapande, kulinariska äventyr, trädgård, natur samt att läsa böcker av olika slag. Hon brinner för att återställa det som är slitet och illa medfaret, oavsett om det gäller människor eller saker, att få vara en del i processen, för att det ska bli som nytt!