Välkommen till Håll Om Mig!

I boken Håll om mig – sju livsavgörande samtal om kärlek® (ordglobförlag.se) visar författaren Dr. Sue Johnson vägen för par att utveckla en bättre kommunikation och ett djupare och mer meningsfullt sätt att leva tillsammans. Utifrån boken och sin långa kliniska erfarenhet med den framgångsrika parterapi metoden emotionellt fokuserad parterapi (EFT) har hon utvecklat ett utbildningsprogram som kan användas av par för sig och även en kurs (workshop) för grupper.

Från början var det meningen att individer och/eller par skulle kunna få ha sitt eget utbildningsprogram genom att titta på filmen som ett komplement till boken. Så småningom utvecklade Dr. Johnson även workshop materialet.

Utbildningsprogrammet® består av:

1) Huvudboken – Håll om mig – sju livsavgörande samtal om kärlek® (ordglobförlag)

2) Filmen/Dvd: Håll om mig – livsavörande samtal om kärlek®
Dr. Johnson förklarar: ”Du kan se dvd:n som singeln som vill lära mer om kärlek, med eller utan din partner för att lära mer om ditt eget förhållande. Men det ger mest om du ser filmen tillsammans med din partner och samtidigt läser boken Håll om mig®”.

3) Handbok för kursledare® för kursledare som vill hålla i en workshop för grupper, samt kursmaterial.

Håll om mig filmen® visar tre par som Sue Johnson vägleder genom sex av samtalen från sin bok Håll om mig®. Förutom att den kan användas av par som vill ta del av den under tiden de läser boken visas den som en del av Håll om mig kursen® när en sådan kurs erbjuds.

Handbok för kursledare® är skriven för den som vill leda grupper genom programmet. Det finns övningar både på filmen och i boken efter varje ”samtal”.

Beställning av material
Materialet beställas genom att skriva ett email till info@relationsverkstaden.se.

Filmen/Dvd:
Håll Om Mig DVD Omslag
(Klicka för stor bild)

Filmen kostar 520 kr + 130 kr (25% moms) = 650 SEK när man laddar ner den till sin dator eller 600 kr + 150 kr (25% moms) = 750 SEK för fysiska dvd skivor. Porto tillkommer i så fall.

Handbok för kursledare:

Håll om mig handbok oms
(Klicka för stor bild)

Handbok för kursledare kostar 320 kr + 20 kr (6% moms) = 340 SEK . Porto tillkommer.
Köper en kursledare både filmen och handboken får den kursmaterial som kan laddas ner till sin dator. Det är en bildpresentation samt kursövningar och hemläxor som får kopieras till kursdeltagare, mm.

Reservation för prisändring.
(Enligt avtal följs utvecklingen på ICEEFT som äger programmet.)

På engelska kan man läsa mer och lyssna på olika filmer som visar delar av Sue Johnsons föreläsningar. De hittar man bland annat på www.iceeft.com och www.drsuejohnson.com.

EFT i Sverige
Det finns två center i Sverige som företräder metoden emotionellt fokuserad terapi EFT) i Sverige. De båda centrens är Stockholm EFT Center och Lund EFT Center. Där hittar du information om EFT, utbildningar i metoden och på Stockholm EFT Center även terapeuter som bedriver EFT.

En hälsning från Dr. Susan Johnson:
När kärleken är som bäst är den ett strålande äventyr.
Jag önskar er en härlig upplevelse och lyckade erfarenheter!