Om oss

John och Judith kommer ursprungligen från USA, men har bott och varit verksamma i Sverige sedan 1979. Båda är utbildade lärare och samtalsterapeuter. De bor i Gråbo utanför Göteborg där de i egen lokal erbjuder kurser såväl som samtalsterapi för enskilda, par och familjer.
John Breneman

John Breneman

 

John Breneman, har fil kand, masters- och doktorsexamen. Han har undervisat på olika skolor och i andra sammanhang runtom i Sverige. Hans favorituppgift är att förbereda par inför en livslång relation men han undervisar också gärna i olika relationsrelaterade ämnen. Dessutom har han många års erfarenhet som mentor och coach. Han ger samtalsterapi både i Gråbo och på Strandhem utanför Örkelljunga. Tidigare år har John sprungit i många olika lopp. De senaste två somrarna har han cyklat Vätternrundan. Hans favorit idrottslag är Green Bay Packers (amerikansk fotboll). Han hejar gärna även på de svenska landslagen i fotboll, ishockey och basket.

Judith Breneman

Judith Breneman

Judith Breneman, USA-utbildad parterapeut, MA i klinisk psykologi med huvudinriktning parrelationer och familjer, EFT-grundutbildning (www.iceeft.com). Judith tar helst emot par och i mån av tid kvinnor som brottas med olika svårigheter, som destruktiva relationer och/eller behov av att lära känna och bygga upp/utveckla sig själv. Med lång erfarenhet av att vara lärare håller Judith i mån av tid i workshops – friskvård för par – utifrån Håll om mig – EFT konceptet (hallommig.se). Hon brinner för att återställa det som är slitet och illa medfaret, oavsett om det gäller människor eller ting, att få vara en del i processen; så att det blir som nytt!